Out There, In Here

En side som handler om design innenfor mote og interiør. 

 

Jumpsuit til julebordet?

Jumpsuit til julebordet?

Nå nærmer julen seg med stormskritt. Det er tiden for hyggelige stunder med venner og kollegaer.  Julebordet er en stor happening for de aller fleste og med det riktige antrekket kan man bli den store "snakkisen" de neste ukene. Men hva skal man ha på seg?

En klassisk jumpsuit er en sikker favoritt. Med en stilig jumpsuit og et par lekre pumps kan en bli stjerna på julebordet. 

H&M 499kr.

H&M 499kr.

Denne lekre jumpsuiten er svært lekker med sine lette stopper. Da kan det være lekkert å style den med et par kule sandaler i gull med noen gullsmykker. Over kan det være kult med en lekker grønn luffy fjærjakke. 

H&M 499kr. 

H&M 499kr. 

For den mer sofistikerte, er denne et godt alternativ. Med en lekker frakk som er innsving i midjen og et par klassiske spisse pumps er du dronningen av julebordet. 

H&M 499kr.

H&M 499kr.

Den er frekk og klassisk, med et par røde pumps og en rød clutch kan du seile skuta hvor du vil, fordi du er kapteinen.

Mango 499kr. 

Mango 499kr. 

Med dette grasiøse plagget, noen råkule svarte pumps og en lekker konvolutt-clutch under armen blir du herskeren på julebordet. 

Mango 559kr, 

Mango 559kr, 

Denne godbiten fra Mango er et lekker alternativ. Den sier mye i seg selv. Med et par svarte pumps er du klar for å rocke dansegulvet. 

Mango 559 kr. 

Mango 559 kr. 

Zara 699kr

Zara 699kr

Denne godbiten fra Zara trenger man ikke å style veldig. Den sier myr for seg selv. Med et par spisse rød pumps, den lekre ryggen og den superkule slengen får du en kul og original look. 

Zara 699kr.

Zara 699kr.

Kåper.

Kåper.

Kåpe Inspirasjon

Kåpe Inspirasjon